Ecograf SonoScape A6V

Ecograful A6V sustinut de numeroase tehnologii digitale este prezentat de SonoScape ca un sistem cu ultrasunete usor de folosit, portabil, pentru cabinetele veterinare.

Ecograful A6V este usor (6kg cu carucior mobil optional) dar versatilitatea e cea care confera un mediu de lucru confortabil pentru veterinari. Softul specialiazat in domeniul veterinar,imaginea alb-negru de calitate superioara si sondele profesionale transforma A6V intr-un ecograf veterinar foarte dorit.

Ecograful A6V are un design ultracompact combinand caracteristicile esentiale ale unei operari usoare cu imaginea de inalta calitate nu numai pentru a obtine diagnostic de mare precizie ci si pentru cresterea increderii si confortului doctorului veterinar in timpul diagnosticarii.

In ModulB se pot masura distanta, suprafata, volumul, unghi, greutate fetala, volum prostata, iar in modulM: distanta, timpul, frecventa cardiaca. Este prevazut cu pachet software pentru cardiologie,abdomen, ginecologie, obstetrica, parti moi, urologie.

Detalii despre Ecograful A6V puteti citi accesand Ecograf SonoScape A6V

Solicitati oferta pentru Ecograful Sonoscape A6V accesand Cerere oferta