Ecograf Sonoscape S11

Ecograful S11, fiind specializat in obstetrica-ginecologie si adaptabil pentru aplicatii generale, este alegerea ideala in domeniu. Ecografia fetala este o tehnica imagistica ce foloseste ultrasunetele pentru a vizualiza fatul in interiorul uterului. Astfel se pot obtine imagini 2D, 3D, 4D pentru evaluarea cresterii si maturizarii fatului si depistarea eventualelor anomalii, de obicei efectuandu-se trei examinari ecografice importante in trimestrele I, II si III de sarcina.

Ecograful S11 ofera, de asemenea, o serie de tehnici imagistice avansate, cum ar fi THI, HPRF maini-libere 3D, chiar si imagini 4D in timp real pentru a extinde domeniile sale de aplicare.

Cu software-ul specializat pentru obstetrica-ginecologie se pot realiza o mai buna cuantificaresi usura calculele.
Obstetrica: GS, CRL, BPD, HC, AC, FL, CER, OFD, Fibula, AA, etc.
Ginecologie: UT-L, UT-H, UT-W, Cx, EN-T, AFI, OV L/H/W, etc.
Metode de masurare: Hadlock, Jeanty, Kurtz, Hansmann, Nelson, Tokyo, etc
Metode de masurarea greutatii: WEI/SAB, Shepard, Hadlock, Hansmann

Ecograful este foarte util din punct de vedere medical, oferind avantaje substantiale in diagnosticare, atat pentru pacient cat si pentru medic. Medicul poate vedea prin ecografie tesuturile si organele pacientului, starea acestora, posibile afectiuni sau malformatii.

Este neinvaziva, nu dureaza mult, este nedureroasa si nu in ultimul rand ofera o gama larga de informatii intr-un timp foarte scurt.

Detalii despre Ecograf gasiti accesand Ecograf SonoScape S11

Solicitati oferta pentru Ecograful Sonoscape S11 accesand link-ul Cerere oferta