Ecograf SonoScape S2

Ecograful S2 este un ecograf portabil cu performante durabile si un design practic care va ofera confort, precizie si incredere.

Ecograful S2 este conceput special pentru a satisface nevoile medicilor avand un sistem inteligent de management al pacientilor, setari usoare definite convenabil, aplicatii profesionale de diagnostic.

Performanta remarcabila 2D, modurile de lucru complete, imaginea clara a fluxului, tehnologia 4D inzestreaza acest model cu cel mai bun pachet de functii din clasa sa!
– Sistemul este proiectat pentru lucru bazat pe meniurile de interfata.
– Defineste stilul propriu de lucru, prin setari personalizate pentru datele din tabele sau grafice, tastele, pictogramele, formulele, masuratorile, raportele, toate sunt bazate pe propriul dumneavoastra stil de lucru.
– Functia clipboard, revizualizeaza imaginea in timpul scanarii.
– Managementul bazei de date a pacientilor: acces rapid la imagine sau date stocate, gasire, revizualizare, raport pacient.
– DICOM: salvare, pastrare sigura, print, fisa pacient, furnizare solutii avansate de administrare a fisierelor.
– Diverse solutii: porturi LAN, VGA , HDD 160G intern, DICOM3, suporta Flash, hard disk extern, unitate CD externa, video printer, port USB pentru conectare imprimanta laser/jet.
– M-tunning: optimizarea imaginii prin apasarea unui singur buton.

Mai multe informatii despre Ecograf obtineti accesand Ecograf SonoScape S2

Solicitati oferta pentru Ecograful SonoScape S2 accesand Cerere oferta