Ecograf SonoScape S20

Ecografia este folosita in medicina pentru vizualizarea partilor corpului uman, pentru studierea organelor si cautarea anomaliilor in structura lor.

Sistemul color Doppler de la SonoScape, este dotat cu un monitor de 17″ ce ofera o calitate ridicata a imaginii HD, cu suprafata mare de prezentare a imaginii, dar si cu touch screen, un panou de comanda cu ecran tactil 10.4″ conceput pentru efectuarea setarilor.

Ecograful S20 se foloseste cu succes pentru diagnostice complete in diferite domenii medicale: obstetrica-ginecologie, radiologie, cardiovascular si altele. Sistemul are un design inovativ si ergonomic, iar cea mai recenta tehnologie cu ultrasunete ofera un flux de lucru puternic.

Datorita tehnologiilor inovatoare, cum ar fi procesarea multi-beam si micro-scan, medicii vor avea certitudinea stabilirii celor mai complicate diagnostice in mod corect.

De la tehnologie la imagistica, de la arhivare la raportare, inovatiile aduse de ecograful S20 vor contribui la obtinerea celor mai bune rezultate in practica medicala.

Detalii despre Ecograf puteti citi accesand Ecograf SonoScape S20

Solicitati oferta pentru Ecograful Sonoscape S20 accesand Cerere oferta