Ecograf SonoScape S22

Din seria ecografelor SonoScape, ecograful S22 este un sistem cu ultrasunete cu functii complete intr-un pachet mic si elegant. Acesta combina utilitatea cu mobilitatea pentru a se potrivi in aproape orice situatie clinica.

Unul din scopurile ecografului S22 este oferirea confortului fizic si emotional in timpul examenului de imagistica medicala ce permite vizualizarea anumitor organe interne utilizand ultrasunetele, fiind sigur atat pentru procesul de investigare cat si pentru cel de gestionare a fisierelor optimizate.

Diferenta pentru S22 o face seria de tehnologii testate, iar claritatea imaginii imbunatateste precizia acestuia. Rezolutia mare va ajuta sa va imbunatiti increderea prin calitatea exceptionala a imaginii, in special in detectarea anomaliilor sau a leziunilor mici. Mai mult decat atat, protocoalele simplifica mult procesul de achizitie a imaginilor si sporesc calitatea generala.

Meniul adaptabil, toata gama de sonde si cresterea fluxului activitatii medicale, impreuna cu monitorul LED de 18,5” si control panelul atasat duc la usurarea actului medical si la diagnosticarea sigura si rapida.

Detalii despre Ecograful S22 puteti citi accesand Ecograf SonoScape S22

Solicitati oferta pentru Ecograful Sonoscape S22 accesand Cerere oferta