Ecograf SonoScape S8

Ecograful S8 portabil este conceput de specialistii de la SonoScape astfel incat sa fie durabil dar in acelasi timp usor, sa satisfaca standardele cele mai inalte, de la examinare volumetrica 4D cu posibilitati superioare de randare la examinari cardiovasculare. Ecograful include suport pentru sondele transesofagiene, ecocardiografice pentru adulti sau pediatrie (TEE), are afisare superioara si usurinta in utilizare – caracteristici disponibile doar ecografelor stationare din gama de varf, ceeea ce face ca acest sistem sa furnizeze o calitate remarcabila pentru clientii din toata lumea.

Monitorul LCD 15” cu ecran antireflex ofera o imagine clara din orice unghi, iar in dotare sunt doua prize pentru conectarea sondelor care usureaza trecerea de la utilizarea unei sonde la alta in timpul functionarii si cu multe interfete de conectare: DICOM 3.0, porturi USB, VGA, S-video si ECG.

De asemenea tehnologiile HQNT, M-Tuning, inalta denisitate a sondelor sau microscan usureaza mult utilizarea ecografului si stabilirea diagnosticului.

Mai multe informatii despre Ecograf obtineti accesand Ecograf SonoScape S8

Solicitati oferta pentru Ecograful Sonoscape S8 accesand Cerere oferta