Ecograf SonoScape S9

Ecograful S9 este primul sistem portabil LCD Doppler color cu o metoda noua de evaluare a elasticitatii tesuturilor. Tehnica pe care o foloseste Ecograful S9 Sonoscape consta in masurarea diferentelor dintre raspunsurile emise de tesuturi si indicate in timp real de catre algoritmii de elastografie prin diferite reprezentari grafice, iar acest examen este complet nedureros si nu are nicio contraindicatie.

Acest model este prevazut cu monitor de 15 „LCD cu vizibilitate in unghi de 50°, Smart Panel complet cu unghi de deschidere de 140°, doua conectoare pentru sonde, baterie detașabilă capabila de 90 de minute de scanare continua.

Se pot obtine diagnostice cardiace deosebit de precise cu ajutorul interfetei pentru ecografie de efort si sondei phased array de inalta densitate pentru obtinerea unui numar mare de cadre si a unei rezolutii extraordinare.

Imaginea compusa spatial, cu reducerea petelor si detectarea marginilor, algoritmii de elastografie ce folosesc diferentele de elasticitate ale tesuturilor moi, precum si imagistica armonica de inversiune de puls ajuta in rapiditatea disgnosticarii.

Mai multe informatii despre Ecograf obtineti accesand Ecograf SonoScape S9

Solicitati oferta pentru Ecograful Sonoscape S9 accesand Cerere oferta