Despre Noi

SonoScape, acum mai mult de 10 ani, si-a propus sa atinga noi standarde de performanta si preturi specializandu-se in diagnosticarea cu ultrasunete. In 2004 au realizat primul sistem Doppler cu ultrasunete portabil cu monitor LCD de 15″, produs ce a obtinut rapid certificare FDA si CE si a inceput sa fie distribuit la scara mondiala.

Motivati de telul lor, au dezvoltat o retea de cercetare in ideea de a transforma inalta tehnologie astfel incat sa fie accesibila.

Pentru atingerea acestui scop, SonoScape a continuat introducerea de noi modele de produse si noi tehnologii pe piata in fiecare an.

SonoScape s-a extins in domeniul endoscopiei, electrocardiografiei si diagnosticarii in vitro pentru a continua furnizarea de solutii de tehnica medicala din ce in ce mai bune venind in intampinarea nevoilor de diagnosticare a pacientilor.

Pornind de la viziunea sa de a ingriji viata prin inovatie, Sonoscape a dezvoltat producerea de echipament medical de inalta calitate in beneficiul populatiei. Produsele SonoScape au devenit unelte indispensabile pentru doctorii si clinicienii din lumea intreaga in luarea de decizii importante in diagnosticare si prin reducerea considerabila a cantitatii de munca depusa.

Inspirata de nevoile medicale ale lumii, SonoScape va continua sa se dedice livrarii de solutii medicale accesibile si care dau un real sens schimbarii in bine a vietii.

Showroom